Τεχνικές προδιαγραφές και εξοπλισμός της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG

Η Mercedes-Benz είναι κορυφαίος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων παγκοσμίως και η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της. Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένας τέλειος συνδυασμός πολυτέλειας, άνεσης και απόδοσης. Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διαθέτει τεχνολογία αιχμής και προηγμένα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Πίνακας περιεχομένων

 1. Εισαγωγή
 2. Κινητήρας και απόδοση
 3. Μετάδοση
 4. Πλαίσιο και ανάρτηση
 5. Φρένα και ελαστικά
 6. Εξωτερικός Σχεδιασμός
 7. Εσωτερική διακόσμηση
 8. Σύστημα Infotainment
 9. Χαρακτηριστικά ασφαλείας
 10. Απόδοση καυσίμου
 11. συμπέρασμα
 12. Συχνές ερωτήσεις

Κινητήρας και απόδοση

Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ντίζελ 2,0 λίτρων σε σειρά τεσσάρων λίτρων που αποδίδει 194 ίππους και 400 Nm ροπής. Το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει από 0-60 mph σε μόλις 6,4 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 155 mph. Η ισχύς του αυτοκινήτου μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων 9G-TRONIC. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μια σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση που βελτιώνει την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις του.

Μετάδοση

Το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων 9G-TRONIC στη Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι ένα από τα πιο προηγμένα κιβώτια ταχυτήτων στον κόσμο. Οι πληροφορίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ομαλή και αποτελεσματική αλλαγή ταχυτήτων και είναι επίσης εξοπλισμένες με σύστημα start/stop που συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου.

Πλαίσιο και ανάρτηση

Το πλαίσιο και η ανάρτηση της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ομαλή και άνετη οδήγηση. Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα σπορ ρυθμισμένο διάλειμμα που βελτιώνει την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις του. Το πλαίσιο του αυτοκινήτου είναι επίσης σχεδιασμένο να είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου και της απόδοσής του.

Φρένα και ελαστικά

Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διαθέτει φρένα και ελαστικά υψηλής απόδοσης. Το αυτοκίνητο διαθέτει μεγάλα αεριζόμενα δισκόφρενα και στους τέσσερις τροχούς, τα οποία παρέχουν εξαιρετική ισχύ ακινητοποίησης. Τα ελαστικά του αυτοκινήτου είναι επίσης σχεδιασμένα να παρέχουν εξαιρετικό κράτημα και χειρισμό, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Εξωτερικός Σχεδιασμός

Η εξωτερική σχεδίαση της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι κομψή και μοντέρνα. Το αυτοκίνητο έχει μια σπορ, επιθετική εμφάνιση που θα ανατρέψει τα κεφάλια. Η σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι επίσης αεροδυναμική, γεγονός που βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου και της απόδοσής του.

Εσωτερική διακόσμηση

Το εσωτερικό της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι πολυτελές και άνετο. Το αυτοκίνητο διαθέτει δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι, που προσθέτει στην πολυτελή αίσθηση του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το όχημα διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό με άφθονο χώρο για τα πόδια και το κεφάλι για τους επιβάτες.

Σύστημα Infotainment

Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα infotainment. Το αυτοκίνητο διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής που παρέχει πρόσβαση στα συστήματα ψυχαγωγίας και πλοήγησης του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα premium ηχοσύστημα που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το αυτοκίνητο διαθέτει πολλαπλούς αερόσακους, συμπεριλαμβανομένων μπροστινών, πλαϊνών και γονάτων, οι οποίοι παρέχουν άριστα

προστασία των επιβατών. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης σύστημα κάμερας 360 μοιρών, το οποίο παρέχει πανοραμική θέα στο περιβάλλον του αυτοκινήτου, διευκολύνοντας το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, παρακολούθηση τυφλών σημείων και προσαρμοστικό cruise control, το οποίο ενισχύει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Απόδοση καυσίμου

Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG έχει σχεδιαστεί για να είναι οικονομία καυσίμου. Το αυτοκίνητο έχει βαθμολογία συνδυασμένης απόδοσης καυσίμου 44,1 mpg, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα ισχυρό όχημα που είναι επίσης οικονομικό. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης σύστημα start/stop που βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο με προηγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά. Ο ισχυρός κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων, η σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση, τα φρένα υψηλών επιδόσεων, τα ελαστικά, το πολυτελές εσωτερικό και τα υπερσύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και ασφάλειας του αυτοκινήτου το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Επιπλέον, η οικονομία καυσίμου και ο ελαφρύς σχεδιασμός του αυτοκινήτου το καθιστούν μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

Συχνές ερωτήσεις

 1. Ποια είναι η τιμή της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG;
 2. Ποια είναι η περίοδος εγγύησης της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG;
 3. Ποιες είναι οι χρωματικές επιλογές για τη Mercedes E 300 d 4MATIC AMG;
 4. Έχει η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto;
 5. Μπορεί η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG να οδηγηθεί σε συνθήκες χιονιού;

Κινητήρας και απόδοση: Μια πιο προσεκτική ματιά στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο εν σειρά κινητήρα ντίζελ 2,0 λίτρων που προσφέρει ισχυρή και αποδοτική απόδοση. Ο κινητήρας αποδίδει 194 ίππους και 400 Nm ροπής, καθιστώντας τον έναν τέλειο συνδυασμό ισχύος και απόδοσης.

Μετάδοση: Το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων 9G-TRONIC στη Mercedes E 300 d 4MATIC AMG Το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων 9G-TRONIC στη Mercedes E 300 d 4MATIC AMG έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ομαλή και αποτελεσματική αλλαγή ταχυτήτων. Διαθέτει επίσης σύστημα start/stop που συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου.

Πλαίσιο και ανάρτηση: Ανάρτηση Sport-Tuned για Βελτιωμένο Χειρισμό και Επιδόσεις Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διαθέτει μια σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση που βελτιώνει την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις. Το πλαίσιο του αυτοκινήτου είναι επίσης σχεδιασμένο να είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, βελτιώνοντας την απόδοση και την απόδοση καυσίμου.

Φρένα και ελαστικά: Φρένα και ελαστικά υψηλών επιδόσεων για μέγιστη ισχύ ακινητοποίησης και πρόσφυση Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διαθέτει φρένα και ελαστικά υψηλής απόδοσης, παρέχοντας εξαιρετική δύναμη ακινητοποίησης και πρόσφυση, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Εξωτερικός σχεδιασμός: Κομψή και αεροδυναμική σχεδίαση για βελτιωμένες επιδόσεις Το εξωτερικό της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι κομψό και αεροδυναμικό, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και την απόδοση καυσίμου.

Εσωτερική διακόσμηση: Ένα πολυτελές και άνετο εσωτερικό για μια κορυφαία οδηγική εμπειρία Το εσωτερικό της Mercedes E 300 d 4MATIC AMG έχει σχεδιαστεί για να είναι πολυτελές και άνετο, παρέχοντας μια κορυφαία οδηγική εμπειρία στους επιβάτες.

Σύστημα Infotainment: Infotainment τελευταίας τεχνολογίας για ψυχαγωγία και πλοήγηση Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι εξοπλισμένη με ένα υπερσύγχρονο σύστημα infotainment, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε συστήματα ψυχαγωγίας και πλοήγησης.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας για μέγιστη προστασία Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διαθέτει διάφορα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως πολλαπλούς αερόσακους, προειδοποιήσεις αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και παρακολούθηση τυφλών σημείων.

Απόδοση καυσίμου: Μια επιλογή φιλική προς το περιβάλλον με εντυπωσιακή απόδοση καυσίμου Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG έχει εντυπωσιακή βαθμολογία απόδοσης καυσίμου 44,1 mpg, καθιστώντας την μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

Τιμή και εγγύηση: Ένα πολυτελές αυτοκίνητο με premium τιμή και εγγύηση Η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG διατίθεται με μια κορυφαία τιμή. Παρόλα αυτά, έχει και περίοδο εγγύησης που διασφαλίζει την ποιότητα και την απόδοσή του.

Συνοπτικά, η Mercedes E 300 d 4MATIC AMG είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με προηγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά. Ο ισχυρός κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων, η σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση, τα φρένα και τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων, το πολυτελές εσωτερικό και τα υπερσύγχρονα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και ασφάλειας το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Επιπλέον, είναι επίσης μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή με εντυπωσιακή απόδοση καυσίμου.

Σχολιάστε