Τεχνικές προδιαγραφές και εξοπλισμός της Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition

Αν ψάχνετε για ένα πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο με εντυπωσιακές επιδόσεις, η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το αυτοκίνητο είναι μια νέα προσθήκη στη σειρά EQS και αποτελεί φόρο τιμής στην κλασική Mercedes-Benz 450 SEL 6.9 που κυκλοφόρησε το 1975. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις τεχνικές προδιαγραφές και τον εξοπλισμό της Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition.

Εισαγωγή

Αυτή η ενότητα θα δώσει μια επισκόπηση της Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition και των μοναδικών χαρακτηριστικών της.

Εξωτερικός Σχεδιασμός

Το εξωτερικό της Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition είναι κομψό και κομψό. Διαθέτει δίχρωμο χρωματικό συνδυασμό Rubellite Red μεταλλικό και High-Tech Silver, που του δίνει μια σπορ εμφάνιση. Επιπλέον, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τροχούς πολλαπλών ακτίνων AMG 20 ιντσών και ένα σήμα κληρονομιάς, που υποδηλώνει τη σύνδεσή του με την κλασική Mercedes-Benz 450 SEL 6.9.

Εσωτερική διακόσμηση

Το εσωτερικό της Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition είναι πολυτελές και ευρύχωρο. Διαθέτει αποκλειστική δερμάτινη επένδυση Nappa, τιμόνι AMG Performance και μοναδική κεντρική κονσόλα με σήμα Heritage. Επιπλέον, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μιας οθόνης αφής OLED 12,8 ιντσών.

Εκτέλεση

Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition τροφοδοτείται από μια μπαταρία 107,8 kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν συνολική ισχύ 516 ίππων και 631 lb-ft ροπής. Το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει από 0 έως 60 mph σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 130 mph. Έχει επίσης εκτιμώμενη αυτονομία έως και 360 μίλια με μία μόνο φόρτιση.

Φόρτιση

Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μπορεί να φορτιστεί από 10% έως 80% σε μόλις 31 λεπτά χρησιμοποιώντας έναν γρήγορο φορτιστή DC. Βοηθά επίσης στη φόρτιση AC και μπορεί να ρυθμιστεί από 10% έως 100% σε περίπου 11 ώρες χρησιμοποιώντας φορτιστή επιπέδου 2.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως προσαρμοστικό cruise control, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης. Διαθέτει επίσης σύστημα κάμερας 360 μοιρών, το οποίο παρέχει θέα στο περιβάλλον του αυτοκινήτου και βοηθά τον οδηγό να παρκάρει με ασφάλεια.

Σύστημα Infotainment

Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition έρχεται με το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο περιλαμβάνει MBUX (Mercedes-Benz User Experience) και σύστημα ήχου Burmester 3D. Το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως πλοήγηση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα.

Εγγύηση

Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition συνοδεύεται από πλήρη εγγύηση, η οποία περιλαμβάνει περιορισμένη εγγύηση τεσσάρων ετών/50.000 μιλίων, πρόγραμμα οδικής βοήθειας τεσσάρων ετών/50.000 μιλίων και εγγύηση μπαταρίας οκτώ ετών/100.000 μιλίων.

Τιμή

Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition έχει αρχική τιμή 126.360 $, σημαντικά υψηλότερη από το βασικό μοντέλο EQS. Ωστόσο, προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και περιορισμένο κύκλο παραγωγής, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για συλλέκτες και λάτρεις.

συμπέρασμα

Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition είναι

ένα πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η κομψή σχεδίασή του, το ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό, η προηγμένη τεχνολογία και οι ισχυροί ηλεκτροκινητήρες το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να οδηγήσουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον και ισχυρό αυτοκίνητο.

Συνολικά, το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη σειρά EQS και οι τεχνικές προδιαγραφές και ο εξοπλισμός του το καθιστούν ένα επιβλητικό αυτοκίνητο. Είτε λοιπόν είστε συλλέκτης, είτε είστε ενθουσιώδης είτε κάποιος που θέλει να οδηγήσει ένα πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αξίζει να το εξετάσετε το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition.

Μπαταρία και εμβέλεια

Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition τροφοδοτείται από μια μπαταρία 107,8 kWh, μια από τις γιγάντιες μπαταρίες που διατίθενται σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η μπαταρία παρέχει αυτονομία έως και 360 μιλίων με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι εντυπωσιακό για ένα όχημα αυτού του μεγέθους και των επιδόσεων. Επιπλέον, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί με φόρτιση AC και DC, με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης έως 200 kW.

Ηλεκτροκινητήρες και Απόδοση

Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν συνδυασμένη ισχύ 516 ίππων και 631 lb-ft ροπής. Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 60 mph σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 130 mph. Οι κινητήρες παρέχουν επίσης ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών οχημάτων.

Αναστολή και χειρισμός

Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα αερανάρτησης που παρέχει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά. Η ανάρτηση μπορεί να ρυθμιστεί με βάση τον τρόπο οδήγησης και τις συνθήκες, παρέχοντας άνετη οδήγηση σε μεγάλες διαδρομές και ακριβή χειρισμό σε δρόμους με στροφές. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο παρέχει καλύτερη πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τεχνολογία εσωτερικού χώρου

Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition διαθέτει την πιο πρόσφατη εσωτερική τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX (Mercedes-Benz User Experience) και ενός συστήματος ήχου Burmester 3D. Το σύστημα MBUX παρέχει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως πλοήγηση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, και μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές ή την οθόνη αφής. Το ηχοσύστημα Burmester παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και προσθέτει στην πολυτελή αίσθηση του εσωτερικού.

Εξωτερικός Φωτισμός

Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition διαθέτει προηγμένη τεχνολογία εξωτερικού φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων των Digital Light και Adaptive Highbeam Assist Plus. Το σύστημα Digital Light χρησιμοποιεί πάνω από ένα εκατομμύριο pixel για την προβολή εικόνων υψηλής ευκρίνειας στο δρόμο, παρέχοντας καλύτερη ορατότητα και ασφάλεια. Το σύστημα Adaptive Highbeam Assist Plus προσαρμόζει αυτόματα τους προβολείς με βάση την αντίθετη κυκλοφορία και τις συνθήκες του δρόμου, παρέχοντας καλύτερη ορατότητα χωρίς να τυφλώνει τους άλλους οδηγούς.

Χαρακτηριστικά Ειδικής Έκδοσης

Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν το κλασικό Mercedes-Benz 450 SEL 6.9. Αυτά περιλαμβάνουν ένα σήμα κληρονομιάς στην κεντρική κονσόλα, αποκλειστική δερμάτινη ταπετσαρία Nappa και ένα δίχρωμο εξωτερικό χρωματικό συνδυασμό Rubellite Red metallic και High-Tech Silver. Το αυτοκίνητο έρχεται επίσης με ζάντες πολλαπλών ακτίνων AMG 20 ιντσών και ένα σήμα κληρονομιάς στο πίσω μέρος.

Συμπερασματικά, το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition είναι ένα πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με προηγμένη τεχνολογία, εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η μεγάλη μπαταρία, οι ισχυροί ηλεκτρικοί κινητήρες, το εξελιγμένο σύστημα ανάρτησης και το πολυτελές εσωτερικό του το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο φιλικό προς το περιβάλλον χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή την άνεση. Αν ψάχνετε για ένα πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ξεχωρίζει, αξίζει να σκεφτείτε το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition.

FAQ

  1. Ποια είναι η τιμή του Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition;
  • Η τιμή εκκίνησης του Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition είναι 126.360 $.
  1. Πόσο γρήγορα μπορεί το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition να επιταχύνει από τα 0 στα 60 mph;
  • Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition μπορεί να επιταχύνει από 0 έως 60 mph σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα.
  1. Ποια είναι η εκτιμώμενη γκάμα του Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition;
  • Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition έχει εκτιμώμενη αυτονομία έως και 360 μίλια με μία μόνο φόρτιση.
  1. Ποια χαρακτηριστικά ασφαλείας διαθέτει το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition;
  • Η Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως προσαρμοστικό cruise control, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.
  1. Τι εγγύηση συνοδεύει το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition;
  • Το Mercedes EQS 580 4MATIC Heritage Edition συνοδεύεται από πλήρη εγγύηση, η οποία περιλαμβάνει περιορισμένη εγγύηση τεσσάρων ετών/50.000 μιλίων, πρόγραμμα οδικής βοήθειας τεσσάρων ετών/50.000 μιλίων και εγγύηση μπαταρίας οκτώ ετών/100.000 μιλίων.

Σχολιάστε